Jeg kontaktede Mette Hovgaard fordi jeg efter kronisk stressforløb havde fået konstateret en 6 cm stor cyste på min venstre æggestok. Jeg blev indstillet til operation, men læste så bogen Naturlig Hormonterapi af Paulin og kom i kontakt med Mette. Efter en hormon test og med stor professionalisme, viden og grundighed udviklede Mette en hormonvejledning til mig, som jeg nu er midt i og jeg kan allerede mærke forskel. Nu har ikke ondt mere og kan tage cowboy bukser på igen. Blærebetændelserne er på retur og jeg håber meget på fuldstændig helbredelse. Det har været utrolig givende at følge Mette’s kyndige rådgivning.; vi er kommet omkring alle detaljer, og jeg føler mig nu tryg i, hvad jeg skal gøre og IKKE gøre. Jeg er også meget glad for at have Mette som ledesnor i junglen af kosttilskud. En uvurderlig hjælp og tak fra hjertet for den !
Pernille

Pludselig har jeg fået håbet tilbage! Jeg har endometriose og i 2013 gik jeg ned med stress / belastningsreaktion og har siden kæmpet for at få mit funktionsniveau tilbage. Som det er nu kan jeg max arbejde 6 timer om ugen. Jeg har prøvet rigtigt mange forskellige former for behandling og terapi, nogle med lidt effekt. I foråret 2020 stod jeg tilbage med en krop, der var fuldstændigt ude af balance efter endnu en behandling med kunstige hormoner. Jeg var sat i kunstig overgangsalder pga. min endometriose, en behandling der skulle vare 3 mdr, men det gik ikke over som det skulle og jeg havde det rigtig dårligt. Beskeden fra sygehuset var, at jeg skulle prøve mig frem med flere kunstige hormoner. Alle andre behandlingsmuligheder var udtømte. Det var jeg ikke tryg ved og jeg troede ikke længere på at det ville gøre noget godt for mig. Jeg havde længe overvejet Naturlig Hormonterapi og tænkte, at nu skulle det være. Jeg gik på nettet og fandt frem til Mettes hjemmeside og kontaktede hende. Det har jeg aldrig fortrudt. Pludselig har jeg fået håbet tilbage. Det er og har været en lang proces, også fordi at jeg ikke er i stand til at ændre mine vaner så hurtigt som jeg kunne ønske. Men lige så stille kan jeg alligevel mærke fremgang. I efteråret 2020 havde jeg pludselig et par dage, hvor jeg følte mig som mig selv igen. For første gang i 7 år! Det var fantastisk. Mette lytter til mig og jeg bliver aldrig mødt af ”det kan jeg ikke hjælpe dig med”, som jeg ellers har hørt fra rigtigt mange andre i mit behandlingsforløb. Selv da jeg en dag opgivende nævnte at jeg havde døjet med skuldersmerter i månedsvis – hvilket jeg ikke tænkte var relevant – sagde Mette bare: ”Det kigger vi da lige på”. Så gav hun mig øreakupunktur og da jeg rejste mig fra briksen var smerterne væk!! Altså det ville jeg aldrig have troet på var muligt hvis ikke jeg selv havde oplevet det. Og det er bare et eksempel. Mine generelle symptomer som f.eks. voldsom træthed og hjernetåge taget noget længere tid at få bugt med, men jeg kan mærke en fremgang og jeg tør endelig tro på at jeg kan få noget af mit liv tilbage. Jeg når nok aldrig tilbage på mit gamle niveau, men i år har jeg for første gang siden jeg blev syg haft en rigtig god sommerferie, hvor jeg næsten har haft energi til at lave alle de ting sammen med børnene som jeg gerne ville.
Hanne, Aarhus

Jeg har gået til behandling hos Heilpraktiker Aarhus i ½ år nu og jeg har kun positive oplevelser af den behandling som jeg har fået i igennem hele mit sygdomsforløb. For godt et år siden fik konstateret lungesygdommen Sarkoidose, hvilket er en sygdom, som ikke kun kan rammer lungerne, men også alle de store led med gigt lignede symptomer. Sammen med min behandling på Århus Universitets Hospitals Lungemedicinsk afdeling har jeg sideløbende gået til alternativ behandling hos Heilpraktiker Aarhus. Jeg må indrømme, at det tog et par måneder inden jeg begyndte at tro på, at der findes et alternativ til vores hospitaler. Langsomt begyndte jeg at få det bedre i alle mine led i hele kroppen og i dag tror jeg på, at den behandling jeg har fået hos Århus Heilpraktiker, har haft stor betydning for hele mit behandlingsforløb. I sidste uge afsluttede jeg mit forløb hos Århus Heilpraktiker med resultatet af et års hårdt arbejde, hvor ledsmerter voldsomt minimeret. Jeg kan give de varmeste anbefalinger til den behandlingsform og ikke mindst den store tålmodighed, det store hjerte og den energi som Heilpraktiker Aarhus har været en del af i de sidste 6 mdr. Tusind tak for denne gang 🙂
Per
Jeg har fået behandling for mine menstruationssmerter hos Mette Hovgaard. Lige siden jeg fik menstruation for første gang, har jeg haft virkelig slemme menstruationssmerter og kvalme i dagene op til og de første par dage af min menstuationsperiode samt rimelig ekstreme humørsvingninger. Jeg gik til Mette Hovgaard med disse problemer og fik en behandlingsplan, der allerede havde effekt to uger senere hvor jeg fik min menstruation uden nærmest at lægge mærke til det. Måneden efter var det endnu bedre og igen endnu bedre gangen efter det. Hun fandt ud af, at min krop ikke selv producerer nok af et hormon, som jeg har brug for og derfor fik jeg anbefalet at tage et tilskud af det hormon, som gør jeg ikke længere har symptomer. Jeg bliver ved med at tage det medicin som Mette har anbefalet og jeg har ikke oplevet slemme menstruationssmerter siden. Jeg kan godt mærke at menstruationen kommer, det er bare ikke ubehageligt længere.
Sofie Bendtsen
Da jeg i maj 2018 kontaktede Mette, var det primært, fordi min læge havde konstateret, at min skjoldbruskkirtel ikke virkede og at han tilbød mig radioaktiv jod til behandling. Jeg havde i mit sygdomsforløb været meget syg, på den måde, hvor den ene sygdom afløste den anden, og jeg var utrolig træt og uden energi. Sideløbende havde jeg haft inflammatorisk gigt i leddene og stærke smerter i musklerne, hvilket var en stor udfordring for min hverdag og min nattesøvn. Jeg indtog hverdag store mængder af smertestillende og også indimellem morfin. Dette har stået på i ca. 10 år. Mette konstaterede hurtigt den store mængde af syre og betændelse, som var i min krop. Jeg kom derfor i gang med et behandlingsprogram med alt, hvad der skulle til og fik også en hormontest med efterfølgende kur. I oktober droppede jeg alt smertestillende, da jeg fandt ud af, at det faktisk fastholdt syren i min krop. Det var en hård omgang, da mine smerter stadigvæk var ulidelige. I december begyndte jeg pludselig at få det betydeligt bedre. Til min store forbavselse forsvandt mine smerter fuldstændigt og for første gang i 10 år er jeg velfungerende og fuldstændig smertefri og fri af medicin med bivirkninger. Efterfølgende blodprøver ved lægen konstaterede desværre ikke den helt store forbedring i mine tal med hensyn til min skjoldbrugskirtel og min læge var heller ikke glad, for at jeg havde afvist behandling med radioaktivt jod. Men jeg har det fantastisk godt og fuld af energi og livsmod, så jeg tager lige en kur mere, så løser det sig nok.
Susanne
Da jeg går ind for alternativ behandling, er jeg kommet i de rigtige hænder hos Mette, i modsætning til min e.l. læge, som ikke kigger på hele kroppen. Jeg bliver behandlet med øreakupunktur, vitaminer og mineraler for div småskavanker, allergi og eksem, og min krop er ved at være i balance. Efter få gange er mit eksem væk. Ved enhver konsultation bliver jeg altid taget imod med et stort smil, og jeg føler virkelig, Mette tager mig og mine problemer alvorligt. Jeg er tryg ved den behandling jeg får, og kan varmt anbefale hende til andre, både pga dygtighed og hendes nærvær.
Ulla
Jeg har gået i længere tid og været utilfreds med den begrænsede hjælp, forståelse og tid, man får hos den praktiserende læge. Jeg havde også et problem, som jeg følte, bare ikke blev taget alvorligt. I årenes løb havde jeg ofte tænkt på at opsøge noget alternativ behandling. Jeg er selv pensioneret alternativ behandler, og den form for hjælp/behandling ligger derfor nærmest det, som jeg tror mest på. Jeg tog beslutningen om, ikke at vente længere. Da jeg startede min søgen på nettet, var Heilpraktiker Mette Hovgaard den allerførste, jeg fandt. Jeg syntes, rigtig godt om hendes hjemmeside, og ringede straks og fik en tid. Til min store glæde, er Mette et meget sympatisk og behageligt menneske. Fra første færd tog hun mig og mine problemer alvorligt, så jeg var straks tryg. Jeg er rigtig glad for, at Mette både bruger irisanayse og øreakupunktur, da det er noget, jeg har meget stor tiltro til og stor respekt for. Hvis det var noget, de praktiserende læger kunne tilbyde, er jeg sikker på, at mange flere mennesker ville blive rigtig raske, og hurtigere. Jeg fik taget en serie billeder af mine iris, og fik også øreakupunktur. En lang og grundig samtale om mit helbred var også en del af konsultationen. Jeg fik nogle kosttilskud og vitamin/mineralpræparater med hjem, og følte mig tryg ved at være godt i gang med helbredelsen. Jeg har nu været der tre gange, og føler mig meget bedre tilpas allerede. Jeg har været igennem en nødvendig udrensningskur, som har hjulpet på mange af de småskavanker, jeg havde døjet med i årevis. Jeg føler mig i trygge hænder hos Mette, som jeg opfatter som meget kompetent og dygtig til sit fag, og som har et nærvær og en tilstedeværelse, som i sig selv virker rensende, healende og opmuntrende på mig. Jeg kan varmt anbefale Heilpraktiker Mette Hovgaard til andre.
Lene Nielsen
Om heilpraktiker Mette Hovgaard: Hvor ville det være fantastisk, om alle mennesker havde adgang til den holistiske behandling, man får hos Mette Hovgaard: Den er præget af grundighed, ordentlighed, stor viden/erfaring om det hele menneske .– Og alt sammen til en særdeles rimelig pris og i en rar og venlig atmosfære. Aarhus juni 2018
Birgitte Nørbo
Jeg havde længe gået med stærke smerter i mit ene knæ, som var opstået pga en af ulykke på cykel, der gjorde at jeg hverken kunne gå lange ture, cykle eller gøre nogen form for aktivitet, hvor jeg skulle bruge mine benmuskler eller knæledet. I løbet af to år var jeg frem og tilbage fra læge og fysioterapeut, og det endte med at det andet knæ også blev dårligt pga afbelastning. Scanninger fra lægen viste, at jeg havde en rift på menisken, der ikke ville hele, så next step var derfor at operere menisken ud. I mit forsøg på at forhindre dette, tog jeg til Heilpraktiker Aarhus og fik en gennemgående behandling med der viste fantastiske forbedringer allerede 2 uger senere. Menisken helede rigtig fuldstændigt og Mette fik også genoprette balancen i min hofte, så jeg undgik både operation og flere besøg ved lægen. Jeg føler mig fjollet over, at have gået og døjet med et problem så længe, som Mette havde rigtig meget viden om. Jeg vil stærkt anbefale alle at tage en tur forbi Heilpraktiker Aarhus!
Sofie
Bachs Blomster fra Mette Hovgaard blomstrer bare bedst! Inden jeg første gang tog dråberne, var min hjerne helt oppe og køre grundet stress i følelserne. Dårlig samvittighed, multitask-syndrom og handlingslammelse var ikke en god cocktail, og det gjorde udslaget til at jeg sagde ja tak til en forhåbentlig bedre cocktail. Og den udeblev heller ikke. Normalt registrerede min krop op til 98 problemstillinger, og de kørte rundt i en tom hjerne, som samtidig var fyldt til randen af stress. Efter Mettes cocktail med Bachs blomster, sagde det bare “puf”, og alle 98 problemer blev nu reduceret til kun to problemstillinger, og så er det virkelig ikke engang løgn….. Mettes blomster blanding blomstrer bare bedst, og følelserne bobler igen af glæde, og sindet har fundet ro….. Ja, Bachs blomster blomstrer bare bedst, hos Mette Hovgaard i Højbjerg, og her bliver ømheder i kroppen straks sporet med magnet og nål, og vupti, så kan man igen svømme som en ål!
Kirsten
Det er altså amazing at blive hørt og forstået! Det er bare så utroligt dejligt, at der for første gang er noget der virker, og det er en ubeskrivelig følelse, at jeg allerede er i bedring, og det giver en fantastisk vished om, at alt nok skal gå. Så bare tak!
Anna.