Sundhed har altid været min passion. 

Jeg har i mange år arbejdet med naturlige behandlingsformer og har oplevet, hvordan homøopati for eksempel  kan helbrede mellemørebetændelse, eksem og betændelsestilstande. Jeg har erfaret, hvordan naturlige behandlingsformer kan afhjælpe symptomer hos kroniske syge uden bivirkninger.


Alle disse små mirakler har overbevist mig om, at naturmedicin er holdbar og fremtidens medicin. Det vil jeg gerne være med til at udbrede kendskabet til.
Min interesse har resulteret i, at jeg har uddannet mig til heilpraktiker i Tyskland. Det er et håndværk med discipliner som irisanalyse, homøopati,  Bachs Blomstermedicin, sundhedstjek og øreakupunktur.

Senest har jeg uddannet mig til hormon vejleder hos Centret for  Naturlig Hormonterapi og jeg uddanner mig løbende indenfor mit fag og er på højde med den nyeste viden indenfor mit område.

Den vigtigste kilde til glæde ved mit arbejde er dog mit daglige arbejde med mine patienter. Jeg har haft min egen klinik i godt 10 år og er meget glad for, at jeg har kunne hjælpe utroligt mange mennesker til at få en hverdag uden symptomer.

Naturlig medicinsk behandling kan i mange tilfælde hæve livskvaliteten og give mere overskud i hverdagen og gøre livet lettere og smukkere.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Mette Hovgaard

Mette Hovgaard