Vi begynder med, at jeg sender dig spørgsmål til dit helbred, og du sender besvarelsen retur inden vi mødes. Første gang vi mødes vil konsultationen tage udgangspunkt i:

  • at vi taler om dit helbred ud fra spørgeskemaet og du får anvisninger til naturmedicin i form af urter, kosttilskud, homøopati  og Bachs blomstermedicin mm alt efter, hvad der er behov for
  • at jeg kigger på dig konstitution mæssigt, især på hænder, fødder, ansigt og andre steder, hvor kroppen kan have tegn og mærker, som kan give mig henvisninger til, at problemerne kan ligge dybere i evt kroppens organer
  • du får tjekket din tandstatus, da tandsundhed har stor betydning for kroppens funktioner pga. energibaner, som har sammenhæng mellem tænder og resten af kroppen
  • at jeg tager jeg et foto af din iris, hvori jeg ser kroppens tilstand 
  • at jeg undersøgelser din urin med en urinstiks med 10 indikationer
  • det kan også være du har behov for, at vi laver en hormontest, for at få et overblik over dine hormoner, hvis der er ubalancer i hormonerne

en heilpraktiker behandler mennesket som en helhed og jeg behandler ikke kun de akutte symptomer, men i fællesskab finder vi årsagen til symptomerne.

Som heilpraktiker understøtter man kroppens egne evner til at genskabe sundhed ved at give kroppen et skub i den rigtige retning med forskellige terapiformer.

Ved den første konsultation får jeg mange informationer, som jeg efterfølgende sammenholder og laver en individuel behandlingsplan til dig, som du ofte  får på skrift anden gang vi ses. I behandlingsplan vil jeg også  komme ind på kost, kosttilskud, syre/base forhold, udrensning osv

Efter første konsultation vil du få forskellige anvisninger, naturlig medicin og sikkert også kosttilskud, som du skal arbejde med til vi ses næste gang.

De efterfølgende konsultationer vil foregå med opdateringer på, hvordan det er gået siden sidst, og vi vil aftale nye anbefalinger som passer til dig. Det kan handle om at inspirere til en ny livsstil såsom kostændringer, motion, meditation og selvudvikling. 

Du skal være indstillet på at være aktiv og gøre en indsats for at ændre kost, livsstil, tankemønstre, for at opnå et godt resultat. Der kan måske blive perioder, hvor omstillingen kan føles svær, men jeg følger dig tæt til du er i en god udvikling og kan klare dig selv.

I de efterfølgende konsultationer vil der også indgå behandling med øreakupunktur (såkaldt auriculoterapi – læs mere her) som er individuelt og sammensat til netop din behandling og behov.

Vi aftaler nyt møde fra gang til gang og tidsintervallerne kan variere fra én til to måneder. 

Forløbets længde kan varierer alt efter dine problematikker – ofte er et behandlingsforløb omkring  ½  år. 

Som medlem af Dansk Heilpraktiker Forening og tilknyttet Datatilsynet forpligter jeg mig til at leve op til foreningens etiske regler, hvorfor jeg fører journal og har tavshedspligt.