Irisanalyse

Grundlæggeren af den irisanalyse, vi bruger som heilpraktikere, er dansk-amerikaneren Bernard Jensen (1908-2001). Englænderen John Andrews er nulevende og har udviklet den moderne irisanalyse, som bygger videre på den traditionelle irisanalyse. Han har udviklet nye teorier på baggrund af den nye teknik inden for fotoudstyr og computere, og vi kan derfor se meget mere i iris end det var muligt tidligere.

Irisanalysen bygger på den viden, at der er en nerveforbindelse mellem iris og alle kroppens væv og organer. I 1953 udførte man naturvidenskabeligt bevis for den direkte nerveforbindelse fra iris over hjernen og rygmarven til organerne. Så derfor ses der reflektoriske tegn fra nervesystemet i iris.

I iris ses styrker og svagheder i kroppens systemer, væv og organer. Den giver informationer om din tilstand både fysisk og psykisk, her og nu, men også genetisk. Den giver samtidig klarhed over kroppens tilstand. Man kan ikke se sygdomme i iris og man kan heller ikke forudsige en sygdoms udvikling.

“Irisanalyse giver klarhed over kroppens tilstand.”