Naturlig Hormonterapi®

Hormonvejledning

NHT Naturlig Hormonterapi® er baseret på 70 års forskning. Forskningen i hormoner er i rivende udvikling, fordi den fortæller os, at en lang række sygdomme skyldes ubalance i hormonerne. 

Jeg tilbyder vejledning i genoprettelse af din hormonelle balance. Mit arbejde med naturlig hormonterapi® stammer fra Center for Naturlig Hormonvejledning – www.nht.dk.

Vejledningen tager udgangspunkt i en hormontest, som måler dine hormonniveauer. Testen er en spyttest, som måler de frie hormoner. Testen analyseres af et tysk laboratorium og omfatter østradiol, østriol, progesteron, DHEA, testosteron og cortisol. I forløbet får du tilsendt et spørgeskema, som sammen med testresultatet er udgangspunktet for konsultationerne. 

Jeg arbejder kun med naturlige hormoner, også kaldt bio-identiske hormoner og naturlige midler til at styrke de hormonproducerende kirtler og dannelserne af hormoner – det er f.eks. kosttilskud, urter, homøopatiske mediciner og øreakupunktur.
De bio-identiske hormoner er identiske med de hormoner, som kroppen selv producerer og fungerer derfor i kroppen på samme måde som kroppens egne hormoner. I modsætning til de syntetiske hormoner kan de bio-identiske hormoner indgå i kroppens naturlige processer og kan også omdannes til andre hormoner, som kroppen har brug for.

 

Jeg er NHT® certificeret behandler

Din garanti for at du får en forskningsbaseret rådgivning med naturlige, bioidentiske hormoner.

Naturlig Hormon Terapi – bogen

Et hormonforløb består af én introduktion, én test og to konsultationer. Konsultationerne kan foregå på telefon eller zoom, men også gerne ved fysik fremmøde i klinikken.

Introduktionen (varighed 30-45 minutter) handler om at vælge den rette behandling til dit behov. Der vil være en vejledning i udrensning, så din krop kan modtage et hormontilskud. Vi vil komme ind på, hvordan du kan undgå hormon forstyrrende stoffer i din hverdag. Desuden vil vi kort gennemgå, hvordan du laver testen.

I den første konsultation får du individuel vejledning til, hvad du skal gøre for at rette op på hormonbalancen, hvor jeg som sagt tager udgangspunkt i din test og din besvarelse på spørgeskemaet. Vi kan f.eks. komme ind på emner, som kost, kosttilskud, stress-håndtering, hormonforstyrrende stoffer, manglende ægløsning eller hvad der nu er brug for i din situation.
Du vil få tilsende et skriftligt materiale over de nye tiltag. Varighed 1 time.

Den anden konsultation vil foregå efter cirka tre måneder, hvor vi mødes til en opfølgende konsultation, hvor vi taler om din healings proces, eventuelle justeringer og hvornår er der behov for endnu en hormontest. Varighed ½ – 1 time.

I prisen for hormon testen er der medregnet forsendelsen til laboratoriet med fragt firmaet UPS.

Ved svære og langvarige hormonelle forstyrrelser kan der være behov for et længere forløb med endnu en test og vejledning, for at konstatere, hvordan kroppen har reageret på de tiltag, der er lavet i behandlingsforløbet.

Behandlingsperioden er meget individuel og afhænger af din situation og hvor længe du har haft symptomerne eller sygdom. De fleste mærker hurtigt forbedringer – i løbet af de første uger efter at de er gået i gang med de anbefalede tiltag. Andre har behov for et længerevarende forløb kombineret med andre behandlingsformer, såsom heilpraktik, øreakupunktur og lignende.