Naturlig Hormonterapi®

Hormonvejledning

NHT Naturlig Hormonterapi® er baseret på 70 års forskning fra udlandet især USA. Forskningen i hormoner er i rivende udvikling, fordi den fortæller os, at en lang række sygdomme skyldes ubalance i hormonerne. 

Jeg tilbyder vejledning i genoprettelse af din hormonelle balance. Mit arbejde med naturlig hormonterapi® stammer fra Center for Naturlig Hormonvejledning – www.nht.dk.

Vejledningen tager udgangspunkt i en hormontest, som måler dine hormonniveauerne. Testen er en spyttest, som måler de frie hormoner. Testen analyseres af et tysk laboratorium og omfatter østradiol, østriol, progesteron, DHEA, testosteron og cortisol. I forløbet får du tilsendt et spørgeskema, som sammen med testresultatet er udgangspunktet for konsultationen. 

Jeg arbejder kun med naturlige hormoner, også kaldt bio-identiske hormoner og naturlige midler til at styrke de hormonproducerende kirtler og dannelserne af hormoner – det er f.eks. kosttilskud, urter og homøopatiske mediciner.
De bio-identiske hormoner er identiske med de hormoner, som kroppen selv producerer og fungerer derfor i kroppen på samme måde som kroppens egne hormoner. I modsætning til de syntetiske hormoner kan de bio-identiske hormoner indgå i kroppens naturlige processer og kan også omdannes til andre hormoner, som kroppen har brug for.

Jeg er NHT® certificeret behandler

Din garanti for at du får en forskningsbaseret rådgivning med naturlige, bioidentiske hormoner.

Naturlig Hormon Terapi – bogen

Til konsultationen får du individuel vejledning. I konsultationen vil vi også komme ind på emner, som bidrager til at rette op på hormonelle ubalancer, såsom stress-håndtering, hormonforstyrrende stoffer,  manglende ægløsning m.v. 

Et hormonforløb består af to test. Den første giver et overblik over problemerne og den anden laves efter 3-6 måneders behandling, for at konstatere, hvordan kroppen har reageret på de tiltag, der er lavet i behandlingsforløbet.

Behandlingsperioden er meget individuel og afhænger af din situation og hvor længe du har haft symptomerne eller sygdom. De fleste mærker hurtigt forbedringer – i løbet af de første uger efter at de er gået i gang med de anbefalede tiltag. For nogle er det nok med den første test/konsultation og en opfølgende test/konsultation, for andre er der behov for et længerevarende forløb kombineret med andre behandlingsformer, såsom øreakupunktur mm.