Konsultation

Konsultationen hos en heilpraktiker er grundig og bygger på dine udtalelser og kroppens forskellige tegn. Det sker ved, at du under den første konsultation svarer på nogle helbredsspørgsmål og jeg undersøger din krop og hører, hvad den fortæller. Ved en irisanalyse kikker jeg i dine øjne og ser på tegnene i din iris, som fortæller om kroppens tilstand. Du får en klinisk undersøgelse, som er et grundigt helbredstjek med fokus på de vigtigste organer, plus, blodtryk osv. Undersøgelsen udføres i undertøj. Du får tjekket din tandstatus, da tandsundhed har stor betydning for kroppens funktioner pga. energibaner, som har sammenhæng mellem tænder og resten af kroppen.

En heilpraktiker undersøger dig posturologisk, hvilket går ud på at afhjælpe skævheder og spændinger i kæbeled, øjnenes samsyn og fodstilling, der har betydning for smerter i f.eks. ryg og nakke. Rygsøjlen undersøges grundigt og der tages en urinprøve. Samlet set danner disse informationer et billede af, hvad der er kilden til din sygdom. Mit arbejde er derefter at finde frem til årsagen til, at kroppen er blevet syg og lave en individuel behandling, som passer til netop dit sygdomsbillede.

“……..men du behøver ikke fejle noget. En konsultation kan også handle om, hvordan du bevarer din sundhed.”

“Kroppen genopretter sin balance, når kernen til sygdommen behandles.”

Ved at behandle sygdommens kerne får kroppen mulighed for at genoprette sine naturlige funktioner. Som heilpraktiker understøtter man kroppens egne evner til at genskabe sundhed ved at give kroppen et skub i den rigtige retning med forskellige terapiformer. I behandlingsforløbet samarbejder jeg med din læge, øjenlæge og/eller din tandlæge til blodprøver, røntgenbilleder osv., hvis der er brug for det.

Mine foretrukne behandlingsformer er homøopati, auriculoterapi (øreakupunktur), zoneterapi, bindevævsmassage og Bachs blomstermedicin. Disse behandlingsformer er sammen med analyseformer nærmere uddybet i menuen under analyse- og terapiformer.

Du skal være indstillet på at være aktiv og gøre en indsat for at ændre kost, livsstil, tankemønster, for at opnå et godt resultat. Der kan måske blive perioder, hvor omstillingen kan føles svær, men jeg følger dig tæt til du er i en god udvikling og kan klare dig selv.

Som medlem af Dansk Heilpraktiker Forening og tilknyttet Datatilsynet forpligter mig til at leve op til foreningens etiske regler, hvorfor jeg fører journal og har tavshedspligt.